Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja 

Palautetta otetaan mielellään vastaan! Mainokset eivät kuulu tänne, vaan mainosvieraskirjaan, jonne pääset tästä.

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Kresten
Kotisivut: http://inthisunstableworld.weebly.com/

15.07.2019 11:12
Hyvä linkinvaihtaja!

Suntuubin lopettamisen vuoksi myös Node of Scherzo lähtee juuriltaan kohti uusia seikkailuja, jotka kohdataan tästedes Weeblyn puolella uuden nimen turvin.
Muuton yhteydessä linkkarilistaa karsitaan, joten mikäli haluatte vielä jatkaa linkinvaihtoa, ilmoitattehan siitä uudessa osoitteessamme?

Ystävällisin kesäterveisin,
Kresten

Nimi: Tähtikissa
Kotisivut: http://tulentahto.blogspot.com/

11.07.2019 12:53
Linkinvaihtoa? Vastausta meillekin päin kiitos!

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengardlandofstories.weebly.com

09.07.2019 09:56
Heissulivei! Toivottavasti kuuluu hyvää. Ajattelin tulla kertomaan, että julkaisin uuden novellin (HÄN) ja oon aika ylpee siitä, niin jos kiinnostaa, niin saa tulla lukaseen ja antaan palautetta. Se ei ole pitkä. :-))

Mites täällä, onko tiedossa muuttohommia? :D

Nimi: Ai
Kotisivut: http://chalinea.weebly.com/

04.07.2019 18:46
Hei! Tulinpa vastailemaan tänne siihen kommenttiin, minkä olit laittanut ja sitten hamassa tulevaisuudessa voisin kokeilla kirjoittaa varsinaista linkkarikirjettä. Tosiaan, kirjoitushaasteen sain kirjoitettua ja hyvä sitä on näin jälkeenpäin muistella ja ajatella, että tosiaankin kykenin siihen. Ehkä sitten joskus vielä voisi tekaista varsinaisen vuoden pituisen haasteen jossa pitää kirjoittaa joka päivä jotakin, mutta ehkä ei nyt viiteen vuoteen vielä ainakaan (saa nähdä).
Ja niinpä, Helga the Witchissä nimenä on kyllä oma tuntunsa, taidanpa pitäytyä siinä ainakin näiden novellien kanssa, saa nähdä sitten jos joskus jotakin pidempää siitä aion, mutta eipä suunnitella niin kauas, kun ei vielä ole edes ensimmäinen novelli valmiina.

Itsekin kirjoitan näin lyhyesti, kun ei ole aikaa jäädä tänne ympärille tutkailemaan, mutta toivottavasti ehdin vielä tällekin kesälle vierailemaan kaikilla linkkarisivustoilla ja katsomaan, onko viime kesänä lukemiini kiinnostaviin tarinoihin tullut uutta (tai onko tullut ylipäätään mitään uutta mielenkiintoista).

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengardlandofstories.weebly.com

01.07.2019 17:45
Hei! Tein uuden blogipostauksen sairaudestani, koska edellinen jäi Suntuubiin. Tässä postauksessa käsittelen aihetta samoin, mutta nyt päivitetyn version ansiosta siellä on vuoden välinen vertailu mun mielialasta! Eli silloinen olotila kun sen postauksen kirjoitin Suntuubiin, sekä nyt, vuosi myöhemmin olotila. Tule ihmeessä lukemaan ja kommentoimaan jos yhtään kiinnostaa! :-)

Vastaus:

Täytyypä tulla lukemaan kun sopiva aika löytyy! :')

Nimi: Nagini
Kotisivut: http://tarinapuu.weebly.com/

25.06.2019 09:48
Hei!

Suntuubin poistumisen takia Tarinapuu on muuttanut uuteen osoitteeseen. Toivottavasti linkinvaihdon jatkaminen onnistuu vielä! Mikäli ei, siitä voi tulla ilmoittamaan Tarinapuun yhteys -osioon. Ja jos vaihdatte itsekin sivuhostia, tulkaa ilmoittamaan Tarinapuun puolelle niin tiedän vaihtaa linkin oikeaksi.

Hyvää kesää!

Vastaus:

Kävin vastailemassa chättiin, ilmoittelen jos itse vaihdan paikkaa, tällä mennään ainakin tällä hetkellä! Oikein hyvää kesää sinne myös!!

Yksityinen viesti

06.06.2019 18:31

Nimi: Ai
Kotisivut: http://chalinea.weebly.com/

06.05.2019 19:25

Hei! Suntuubin uppoamisen takia päätin jättää laivan ja ankkuroin I Wonderlandin tällä kertaa Weeblyn puolelle. Jos ette halua jatkaa linkinvaihtoa (Ja sitten jos muutatte itsekin uuteen osoitteeseen) tulkaahan ilmoittamaan siitä uusien sivujen puolelle!

Vastaus:

Kuulostaa järkevältä toiminnalta! Tällä hetkellä itse tosiaan olen uppoamassa laivani mukana, mutta se saattaa muuttua :D lisään linkin!

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengardlandofstories.weebly.com

03.05.2019 14:27
Koska suntuubi lopettaa, on Isengard siirtynyt uuteen osoitteeseen. Siirto on vielä kesken, mutta tervetuloa katsomaan uusia sivuja ja niiden valmistumista! (isengardlandofstories.weebly.com)
Mikäli ette halua jatkaa linkinvaihdossa, ilmoitattehan siitä Isenissa? Jos jatkatte, asiasta ei tarvitse erikseen ilmoittaa.

Vastaus:

Sorry että uuden linkin lisääminen on kestänyt, länttään sen nyt tuonne linkkareihin! Mielestäni ilmottelin kyllä että jatko on a-okay :D

Nimi: Pasta carbonara

29.04.2019 21:10
Stalkkaan taas (koska huomenna tentti) :-)
mukava novelli tuo Lentopelko, näen oikein sieluni silmin tapahtumapaikan kuin olisin itse tarinan sisällä :0 lempihahmoni oli ärsyttävä mies

Vastaus:

aahhghsg en oo käyny täällä niin en oo vastannu mutta tällee netissä ja univajeisena tunnustan että i love youuu tää viesti oli niin päivän piristys :D ja omaki lempparini oli ärsyttävä mies, myös ihan livenä (okei ei se ollu ihan noin ärsyttävä irl)
t. sapori pasta

Nimi: Nagini
Kotisivut: http://tarinapuu.suntuubi.com/

21.04.2019 11:06
Hei linkinvaihtolainen!

Kevät on lähtenyt mun osalta käyntiin oikein hyvin, mulla on ihanan energinen ja inspiroitunut olo erityisesti kirjoittamisen suhteen. Oon pitänyt taukoa kirjoittamisesta siitä asti kun laitoin Tarinapuun kiinni viime elokuussa, ja kieltämättä eilen kirjoittaessa pientä novellinpätkää olin ihan hukassa. Lopputulos oli juuri sitä, mitä oletinkin: sekavaa tekstiä muutama rivi, mutta kaikesta huolimatta julkaisin sen sivuille. Sillä tilannehan on nyt se, että Tarinapuun tauko on vihdoin ja viimein päättynyt ja sivut on jälleen avattu! Sen lisäksi, että julkaisin uuden novellin, kirjoitin myös päiväkirjaan hieman kuulumisiani.
Toivottavasti teidänkin kevät on mennyt tähän asti hyvin. Teen tässä samalla linkkarilistan siivouksen, joten Tarinapuun vieraskirjaan voi käydä ilmoittamassa 5.5.2019 mennessä haluaako vielä jatkaa linkinvaihtoa. Sen jälkeen voi toki tulla kysymään uudestaan linkkaria, mutta 5.5 jälkeen poistan ilmoittamattomat sivut listalta.

Aurinkoista kevättä! :)
- Nagini

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

12.03.2019 17:30
Helmi- ja maaliskuun linkkarikirje

Hej ihanat linkinvaihtajat! Lakritsipiippu här.

Jos oikein muistan, en tehnyt helmikuussa linkkarikierrosta ollenkaan, mikä on todella out of character mun kohdalla. Mä oon aina niin uskollisesti kiertänyt joka kuukausi linkkareiden luona, mutta jotenkin helmikuu hurahti ohitse ja se vain jäi. VAIKKAKIN, mä olen käynyt joka päivä Isengardissa ja vieläpä monta kertaa päivässä, mutta sitten unohdin tehdä linkkarikierroksen. Huoh.

No, aloitellaanpa Isenin kuulumisilla. Mitä on tapahtunut sitten viimeisimmän linkkarikirjeen? Hmm… uusia novelleja ei sitten viime linkkarikierroksen ole tullut, mutta yksi uusi runo kylläkin, nimeltään Kyynelpaju. Mä en todellakaan ole mikään runoilija, mutta kivaahan niitten rustailu on. Uusia lukuja kaikkiin tarinoihin on tullut, lukuunottamatta Metsän tytärtä ja Ladonin puutarhaa. Olen kyllä kirjoittanut ahkerasti Metsän tyttären uutta lukua, mutta ei se siltikään ole vieläkään edes puolessa välissä. Aikamoinen työmaa, mutta kyllä tästä selvitään! Isenissä käyn monta kertaa päivässä, mulla on pakkomielle omasta sivustani. Ulkoasun muokkasin myös, uusi layout, uudet linkkivärit ja taustakuva. Jos ulkoasu näkyy edelleen pinkkinä, pitää teidän tyhjätä sivuhistoriaa vähäsen, että Isenin ulkoasu näkyy oikein – jos siis haluatte, tietenkin. Uusia piirrustuksia ei ole tullut, en ole inspiroitunut piirtämään yhtään mitään. Ehkä joku päivä!

Koulussa menee ihan jees. Ei oo ollenkaan niin paha, mitä oletin, että tämä kevät olisi. Sain ruotsin kurssista 4 (asteikolla 1-5), joten oon ihan tyytyväinen. Olishan se 5 ollu kiva, mutta kusin sen suullisen esityksen kun hermot petti, joten it is what it is. Oon saanut rästihommat tehtyä ja tehtäviä palautettua joten hyvin menee! Oon lukenut 16/50 tämän vuoden Goodreads lukuhaasteesta, ja 12/339 Rory Gilmore lukuhaasteesta. Viime aikoina olen lukenut Yön talo kirjoja pari kappaletta, Othellon, Harry Potterin kaksi viimeistä osaa, Liisa Ihmemaassa englanniksi, The Art of War by Sun Tzu ja Pyydä luokse sun jonka on kirjoittanut Albert Espinosa (vahva suositus!). Mulla on 48% jäljellä, ja sitten olen lukenut (kuunnellut) Tulen ja jään laulun ensimmäisen kirjan (Game of Thrones niille jotka eivät tiedä). Kaikkia en siis suinkaan ole lukenut konkreettisina kirjoina, vaan olen kuunnellut äänikirjoina suurimman osan, Yön talot olen lukenut kirjoina, sekä Rosa Liksomin novelli kokoelman ja Arto Paasilinnan Jäniksen vuoden (TODELLA vahva suositus, mun uusi lempi suomalainen kirja!!!). Vähän writer’s block yrittää puskea päälle, mutta kun hampaat irvessä kirjoitan väkisin pari lausetta joka päivä, saan pidettyä sen loitolla ja ehkä joku päivä pääsen taas flow tilaan.

Lisäksi blogipostauksessani Camp NaNoWriMosta (http://isengard.suntuubi.com/?cat=43&lang=fi&id=82&p=0#makecomment) kerron siitä, miksi osallistun Camp NaNoWriMoon, millaisella tavoitteella ja tarinalla jne. Sitä voi käydä lukaisemassa ja kommentoimassa jos suinkin yhtään kiinnostaa ensi kuun Camp NaNo-projektini! Olen itse aika innoissani, mutta myös peloissani. Katsotaan mitä tästä tulee.

Lupaan tulla myöhemmin erikseen antamaan palautetta teksteistä, mikäli sikäli sellaisia on tai uusia on tullut. Olen todella huonosti lukenut linkkareiden tekstejä, mutta kyllä mä sitä ajattelen usein ja pian ryhdyn tuumasta toimeen! Saa tulla kertoilemaan omia kuulumisia Iseniin, mikäli koette sen tarpeelliseksi. :) Palaillaan taas asiaan.

Hälsningar,
Lakritsipiippu

Vastaus:

On kyllä tosi upeeta, miten mahtavalla tahdilla päivittelet sun tarinoita, tosi kivaa myös lukijoille joiden ei tartte kauheen kauaa odotella uusia lukuja! :D Muutenkin respect että päivittelet sivua niin usein ja vielä koulun ohessa! En oo kuullukaan tosta Pyydä luokse sun -kirjasta, täytyy tsekata, kiitos suosituksesta! Tsemppiä myös camp nanoon, mulle tuli myös sähkäriin ilmoitus että se on taas alkamassa, mutta täytyy sit this one out taas tällä kertaa. Palaillaan! :')

Nimi: Tiuhti
Kotisivut: http://www.notkelma.w2.fi/

09.03.2019 08:57
Moi, linkkarikaveri!

Notkelma ja minä ollaan oltu taas vähän hiljaisemmassa vaiheessa, kun elämä on ollut yhtä hullunmyllyä työkiireiden, sairastelujen ja muiden menojen kanssa. Ja varsinkin nyt kevättä kohden työt vaan lisääntyvät, että saa taas nähdä miten paljon aikaa kirjoittamiselle jää.

Mä en nyt muuta aio tähän sanoa, kun mitään erikoista sanottavaa ei ole. Kunhan vaan ilmoittelen, että ollaan sivujen kanssa yhä mukana kuvioissa.

Toivottavasti sulle kuuluu hyvää ja odotat myös innolla tulevaa kesää ja lämpimämpiä päiviä!

♥: Tiuhti

Vastaus:

Elonmerkkien ilmoittelu on hyvä, toivottavasti keväästä tulee tosi mukava sairasteluista ja työkiireistä huolimatta! :) Auringonpaistetta ja chillausta sinne!

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

26.02.2019 18:36
Hola, linkinvaihtolainen!

Jonkisen aikaa taitaa olla siitä, kun viimeksi linkkarikirjettä kirjoitin, mutta tässäpä kerron nyt parin viime kuukauden kuulumisia täältä I Wonderlandista :D

Vuosi on lähtenyt nopeasti ja hyvin käyntiin, sekä ruudun sisä-, että ulkopuolella. Koulun kanssa on edetty tasaista tahtia, ja vaikka työmäärä tästä vain epäilemättä kevättä kohti kasvaa, olen tähän mennessä onnistunut sen kanssa tasapainoilemaan tarpeeksi hyvin (ja jos jotakin lukiosta olen oppinut, niin sen, että 'tarpeeksi' on jo ihan riittävästi). Kesäsuunnitelmat on jo onneksi jokseenkin selvillä, joten niitä ei tarvitse stressata... Ja sen takia olenkin onnistunut keskittymään elämään päivä kerrallaan ja tuntuu siltä, että olen nyt siinä 'hyvässä paikassa'. Eli sitten kun tästä alamäki lähtee, niin saan toivottavasti mielenrauhaa siitä, että olen ainakin joskus elämässäni ollut jonkun aikaa onnellinen ja iloinen, ja ehkä vielä joku kaunis päivä niin saattaa uudestaankin tapahtua.

I Wonderlandissa olen onnistunut porskuttamaan tasaista tahtia eteenpäin. Usein kaikki kirjoitusenergia menee jo siihen, että kirjoitan päivän kirjoitushaasteeseen edes jotakin lyhyttä, mutta sentään saan kirjoitettua. Toivottavasti saan pidettyä samaa tahtia yllä vielä sitten kirjoitushaasteen loputtuakin, mutta ainakin tiedän sitten, että minulle on mahdollista oikeasti kirjoittaa lähes joka toinen päivä ja mikä jottei useamminkin. Enää pari kuukautta jäljellä, ja mitä vähemmäksi aika menee, sitä innokkaammin odotan, että se olisi jo ohi. Ehkä eniten siksi, että 95% ideoista ja inspiraatiosta suuntautuu kaikkeen muuhun paitsi kirjoitushaasteeseen, mutta taas panostuksesta ja kirjoituksesta 95% on pakko käyttää kirjoittamaan 182,5 päivän kirjoitushaastetta. Mutta nyt kun tämä alkuvuosikin on mennyt niin äkkiä, niin eiköhän se vapauskin kohta koita...

Paljon harmittaa myöskin se, että en ole ehtinyt muilla sivuilla käydä melkein ollenkaan katselemassa tai lueskelemassa mitään. Viime kerrasta tuntuu olevan ikuisuus, mutta toivottavasti tilaisuus koittaa pian siihenkin.

Mutta vaikka en tällaista pikaista kirjettä kauempaa ehdi täällä käväisemään, tulkaapa ihmeessä I Wonderlandin puolelle huikkaamaan omia lopputalven/alkukevään kuulumisianne!

Niitä odotellen ja mukavaa kevättä toivotellen,
Ai

Vastaus:

Tarpeeksi on ehdottomasti riittävästi! Ja ei tartte sitä alamäkeä odotella, ehkä se ei tuukaan, joka tapauksessa tärkeintä että nyt on hyvässä paikassa! :') Vitsi, harmittaa kun oon tippunu kärryiltä kirjotushaasteesi kanssa, mutta toisaalta kiva ajatus että sitten ku aikaa löytyy niin voi varata kahvikupposen ja istua oikeen kunnolla uppooutumaan siihen maailmaan 8) Tosi mahtavaa että oot melkein saavuttanut päämäärän, upeaa! Varmasti toi on ollut tosi kehittävä haaste monella tavalla! Kevättä sinne! :')

Nimi: bam
Kotisivut: http://perhosefekti.suntuubi.com/

22.02.2019 22:20
hei linkkari!

pyydän jälleen anteeksi hiljaisuutta, mutta koulukiireet ovat vieneet minut mennessään... loppu- ja alkuvuosi ovat muutenkin hulahtanut jotenkin aivan liian nopeasti – kohta on jo maaliskuu?! musta tuntuu, etten osaa ollenkaan elää hetkessä, minkä takia koulutöiden deadlinet ja kaiken maailman kissanristiäiset tuntuu menevän multa ihan ohi (tai sitten stressaamaan aivan liikaa).

olinpas kerrankin carpe diem -meiningillä liikenteessä, ja väsäsin perhosefektiin uuden ulkan ihan vaan koska teki mieli! siitä tuli melkoisen erilainen kun aikasemmin, mutta tykkään siitä! yheltä oon jo kuullut, että arial on "maailman kauhein fontti", mutta ite tykkään siitä. ku se on tolleen niin yksinkertainen. vähän niinku mä! :)

MUTTA on mulla muutakin ilmoitettavaa... mä nimittäin sain mun ekan novellin julkaistua! ei, se ei valitettavasti ole mun entinen projekti (josta aikaisemmassa linkkarikirjeessä puhuin), mutta sen lupaan julkaista kevään tullen. oon vaan ollut sen verran blockissa, että on ollut vaikea kirjottaa... en kuitenkaan enää – oon päässyt takasin vauhtiin!

siitä puheen ollen, mä oon vihdoin ja viimein päässyt eroon mun omituisesta writer's block -tilasta ja kroonisesta alemmuuskompleksista (jotenkin), koska mä oon alottanut taas kirjottamaan ja koodaamaan! teen projekteja lähinnä omaksi huviksi, mutta oon miettinyt jonkinlaisen portfolion tekemistä (jos joskus alkaisin tekemään web-suunnittelua ammatiksi?)

ei mulla oikeestaan sen enempää – kehotan vaan menemään lukemaan mun novellia (looking in the mirror) ja antamaan palautetta! se on tosi lyhyt ja jotenkin kauheen avonainen, mutta haluisin kuulla mitä mieltä ootte! :)

kevättä odotellen,
bam

Vastaus:

Ei tartte mitään anteeksi pyydellä, mielestäni yleensäkään, mutta tässä kohtaa myös henkilökohtaisesti koska mä tässä about ekaa kertaa vuodenvaihteen jälkeen kirjauduin sivuille :'D Ja siis ai kauheeta sain naurut tosta arial-kommentista, on se hienoa kun ihmisillä on mielipiteitä! :D nyt aloin miettii et oiskohan netissä jotain "mikä fontti olet" -testiä, ois mielenkiintosta tietää. Täytyy käväistä lukemassa novelli kun taas saan tätäkin elämää niskasta kiinni, mahtavaa että oot tehny juttuja! Ja juttujen tekeminen omaksi huviksi on erinomaista - mutta tuun myös antaa palautetta mahd pian ku sitä toivotaan (perfect sormiemoji, täst huomaa miten pitkään aikaan en oo kirjottanu muualla ku kännykällä ku on ikävä emojeita) Kevättä!

©2019 Footprints - suntuubi.com