Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Suojelusenkeli

He spoke well who said that graves are the footprints of angels

Kyseessä siis yläasteaikoina aloittamani tarina, joka lähti Langennut enkeli -kirjasarjan pohjalta lentoon. Jätin tämän tarinan jo vuosia sitten, mutta nostalgiasyistä päätin jättää tämän esille. Kiitos heille, jotka tarinasta pitivät, ja joilta sain positiivista palautetta! 

   Hazel on tavallinen tyttö tavallisesta kaupungista, aloittamassa juuri tavallista lukion abivuotta. Eipä kuitenkaan aikaakaan, kun kaikki muuttuu. Hazel lähtee kiireessä kohti ystävänsä kotia, unohtaen katsoa oikealle ja vasemmalle ja vielä kerran oikealle. Pian kuuluu jarrujen kirskuntaa ja punainen konepelti puskee kohti..
   Hazel avaa silmänsä ja näkee hetken aikaa pelkkää valkoista. Totuttuaan hän nousee ylös makuulta ja huomaa olevansa suuressa, tyhjässä salissa. Vastaan häntä tulee nainen, joka väittää olevansa enkeli, ja paikan olevan Taivas. Jonkin ajan totuttelun jälkeen tytön on pakko myöntää, että hän on tosiaan joutunut jonkinlaiseen elämän jälkeiseen olemiseen, jossa hänet määrätään Suojelusenkeliksi suojelemaan Chet-nimistä poikaa. Kiellettyä tai ei, Hazel ei voi estää hidasta rakastumistaan.

Tarina

Prologi
Luku 1
Luku 2
Luku 3
Luku 4
Luku 5
Luku 6
Luku 7
Luku 8
Luku 9
Luku 10
Luku 11
Luku 12
Luku 13
Luku 14

©2020 Footprints - suntuubi.com