Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Paikka maailmassa

Siitä on vuosia aikaa kun aloin tätä kirjoittaa, ja se keskittyi aluksi kovasti tyttöön vanhanaikaisessa kauppalaivassa, joka ottaa mukaansa vain miehiä. Olen jonkin verran kirjoitellut tätä uudelleen, mutta en niin paljon, että tästä vielä koostuisi pitkää tai edes yhtenäistä tarinaa. Tykkään kuitenkin kovasti henkilöistä ja asetelmasta, siitä en tiedä, kuinka uskottavia ne ovat. Catherine tosiaan pukeutuu pojaksi tarinassa ja sotkuja seuraa, toivon mukaan osaan kirjoittaa tavalla, joka tekee oikeutta kaikille sukupuolille! (Jos en, korjatkaa vieraskirjassa!)

Annan myös varoituksen sanan, että välillä muokkailen tarinaa ihan niin kuin mieli tekee: lisäilen siis kohtauksia jo olemassaoleviin lukuihin, muokkaan tekstiä sulavammaksi, tungen uusia lukuja edellisten väliin ja niin edelleen. Yritän jatkossa kirjoittaa mahdolliset muokkaukset etusivun päivitysboksiin, jos joku aiemmin lukenut yrittää pysyä kärryillä!

Catherine  on Ranskan varakkaimpiin sukuihin kuuluvan perheen tytär - perheen, jonka kanssa hän ei enää tule toimeen veljensä kuoltua. Kun äiti tyrkyttää Cathylle aviomiestä, tämä päättää ottaa kohtalonsa omiin käsiinsä ja karkaa. Pikku hiljaa muotoutuu suunnitelma, jonka avulla hän pääsee kaupungista; hän pukeutuu pojaksi ja värväytyy erään kauppalaivan miehistöön. Catherine kuitenkin löytää laivalta muutakin kuin pakoreitin entisestä elämästä..

Tarina

Luku 1
Luku 2
Luku 3
Luku 4
Luku 5
Luku 6
Luku 7
Luku 8

©2020 Footprints - suntuubi.com